Dnes pijeme kávu s Vladimírem Šindelářem

                                          Dnes pijeme kávu s …

                                   Jihočeský zločin v průběhu staletí

 

Prvním letošním hostem Jiřího Hladkého v  pořadu Dnes pijeme kávu s … bude ředitel milevského muzea Vladimír Šindelář. Spoluautor známé knížky Hrdelní příběhy z Prácheňska nás zavede do míst, která postupně i se svými příběhy mizí v nenávratnu. Kde stála písecká šatlava? Kde vhodila Terezie Pražská své dítě do rybníka? Kde se vraždilo ze zhrzené lásky a jak dopadl zloděj žita a kaprů? Co se stalo v barvířčině domě v Karlově ulici?

V. Šindelář nám poví skutečné příběhy osudů našich předků zaznamenané v archivních dokumentech a jak píše …nechte se tedy zlákat na cestu do starých časů a nezapomeňte, že přísloví Homo homini lupus stále platí a také v naší době člověk zůstává mnohdy druhému člověku vlkem…

 

Zaujalo vás toto téma? Potom vás  zveme na středu 11. ledna 2017  a jako tradičně do  Kávovém klubu Vykulená Sova na Tř. Národní Svobody v Písku . Jestli si tentokrát dáte  kávu , víno nebo raději něco ostřejšího, to už necháme na vás. V každém případě začínáme v 19 hodin a vaše příspěvky na  vstupné   použijeme pro činnost našeho spolku. Děkujeme za přízeň a těšíme se na vás.

Spolek Přátelé Kamenného mostu Písek

 

P.S. Nezapomeňte si včas rezervovat místa na www.vykulenasova.cz nebo telefonu 772 000654.

Příspěvek byl publikován v rubrice Naše akce, Niuisquam esta. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář